două luni.  

Posted by: Diana in , , ,


Tot ce-am căutat zilele astea a fost un colţisor cald şi o ceaşca plină cu ciocolată caldă.
Mi-e dor de primăvară. Un pic de vară. Şi mi-e foarte dor de toamnă.
M-am săturat să aştept zgribulită şi cu picioarele îngheţate în staţiile de tramvai. M-am săturat să umblu înfofolită, cu fular şi mănuşi şi multe bluze.
Mi-e dor de adieri calde de vânt, de soare frumos şi cer senin, de stat pe mal şi privit la cer. Mi-e dor de sandalele comode cu care hoinăresc zâmbind pe străzi.Mi-e dor de pomi înfloriţi şi de păpădii. Mi-e dor de parcul plin cu copii care râd şi se joacă.
Aşa că aş vrea să dorm şi să mă trezesc peste două luni.
Să mă trezesc în acea dimineaţă veselă şi frumoasă de aprilie, cu soare şi nori frumoşi.
Şi chiar dacă tu nu eşti, să nu fiu tristă, ci să îmi iau o carte şi să merg pe mal.
Somn uşor.

This entry was posted on miercuri, ianuarie 27, 2010 and is filed under , , , . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom) .

9 comentarii

si eu m am saturat de frig. de fapt, iarna nu mi a placut niciodata. desi sunt nascut toamna, iubesc primavara, si apoi vara...

vei sti sa pretuiesti mai mult acea dimineaţă veselă şi frumoasă de aprilie, cu soare şi nori frumoşi daca te vei trezi in fiecare dimineata de iarna si vei incerca sa emani caldura din sufletul tau... :)
Si eu abia astept sa vina primavara, mai ales luna aprilie :D

summer summer, come and take us!
şi eu vreauuuu căldură!:)

E cam frig...sunt frumoase anotimpurile calde, dar si zapada pufoasa e buna. Important e sa ai zambetul pe buze, chiar si cand e nasul rosu de frig :))

Ori cat de frig este afara in sufletul nu are cum sa nu fie caldura pentru ca esti o persoana care iubeste si care le face viata oamenilor mai fericita poate chiar printr-un zambet. Tu insusi esti o caldura unica.

Este o placere sa te citesc!
Mai revin cu mult drag!
Esti o scumpa!

Atunci sa vina primavara Diana!sa te bucuri de ea!

Gata... mai e putin sper. A inceput sa se mai incalzeasca.. zapada se transforma in mocirla...
Zambeste... Soarele incearca sa iti caute zambetul, sa te recunoasca si sa te imbratiseze.

@Offshore - mie imi place iarna doar cat ninge cu fulgi mari. In rest, nu mi-e drag frigul

@anonim si Bia - aveti dreptate in ceea ce spuneti. Cred ca uneori cea mai friguroasa iarna poate deveni calda, daca in suflet e cald si bine :)

draga mea sophie, vine vara si apoi va fi 'come september' :D

Anonim, inima mea a zambit cand am citit ce ai scris. Iti multumesc asadar si ma rog ca bucuria sa fie a inimii tale in orice anotimp :)

Mariana, e o placere sa te primesc in coltisorul acesta, cel mai drag inimii mele. Sa te bucuri si tu de o primavara fermecata! :)

@DoarEu - da, mai e doar putin. Parca nici rabdare nu mai am :)) sa ne lasam cu totii imbratisati de soarele care va veni :)

Diana!am revenit cu mult drag in coltisorul tau minunat!si pentru numele tau frumos!
La mine pe blog e o postare: 1o porunci !Te invit sa faci o tema de casa nu e o leapsa si nici un joc,raspunzi doar daca iti face placere!merita s-o citesti!te astept cu drag!
Si te pup!

Trimiteți un comentariu