Dispozitie dansabila si ganduri fluturalnice :)  

Posted by: Diana in , ,



Ceea ce urmeaza sa scriu poate fi foarte usor trecut in randul chestiilor ,,siropoase". Dar m-am trezit mult prea fericita ca sa nu scriu macar o data ceva de genul pe blogul acesta atat de drag inimii mele.
Cum m-am trezit am deschis fisierul in care se afla jurnalul pentru el al meu si am gasit ceva ce am scris in toamna:
* Iubesc toamna si a fost o miercuri in care simteam ca esti al meu, ca inima mea te stie, ca vom fi in scurt timp impreuna. In acea miercuri am iubit frunzele cazute mai mult ca oricand. Le-am iubit culorile, caderea si fosnetul lor sub pasii mei. Am iubit banca dintre copaci, tacerea si soarele…si mai presus de orice, L-am iubit si Il iubesc pe Cel care le-a facut pe toate.

Iubesc toamna si astazi simt ca iubesc la fel de mult si primavara. Poate nu e coincidenta faptul ca azi e prima zi de primavara cu mai mult soare [soare afara, soare in inima mea] si nici faptul ca azi e tot...miercuri. Asa ca astazi pot sa scriu ca e o miercuri in care simt ca esti al meu, ca inima mea o sa te stie candva cu adevarat si ca va veni ziua in care vom fi impreuna. Iubesc zapada care se topeste, soarele care mangaie si parca transforma totul, iubesc sentimentele care se nasc impreuna cu primavara. Sunt o fericita fermecata de soare, de inceputuri frumoase, de blandete si de bunatate, de priviri care spun mai mult decat o gramada de cuvinte [you say it best when you say nothing at all...], de minuni si de o minune in mod special.
Va rog din nou, lasati-va coplesiti de bucurie si uimiti de minunile care se petrec in fiecare zi in jurul nostru [numai de am avea ochi cu adevarat deschisi ca sa le vedem si inimi ca sa le primim si sa le traim].
Sa aveti o primavara fermecatoare, cu pasi de dans, bucurie in inima si zambete pe chip :)

This entry was posted on miercuri, martie 04, 2009 and is filed under , , . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom) .

5 comentarii

Foarte frumos, Diana!

dragostea face minuni uneori..de aici si starea ta..! imi place ce-ai scris:)

Multumesc pentru urare!
Incerc...:)

O primavara minunata sa ai!

va multumesc dragele mele! sa fiti iubite si cat se poate de fericite >:D<

Primavaratic.

Imi curge ploaia prin vene
In secvente de iubiri tremurande-
Tu, eu, noi, timpul
Suntem una cu cerul.

Inima mi se dizolva’n picuri
Plini de dragoste nou inflorita
Primavara, muguri de zambete
Suntem una cu viata.

Moartea apune si soarele se rasfata
Vazand buchete de sperante
Ochi verzi, vise’albastre
Suntem una cu luna.

Amurg peste tacerea noastra
Nu’mi spune, stiu ca ma iubesti
Buze frante, aripi albe
Sunt una cu tine.

primavara faina si tie dear.numa sa vina odata.:)))
anonim2

Trimiteți un comentariu