din minune în minune  

Posted by: Diana in ,

Cred acum că nu doar încercările, ci şi harul şi binecuvântările vor să ne înveţe ceva. Nu ştiu cum să o spun în clipa asta ca să fie pe măsura a ce simt, dar mă întristez nespus când văd oameni care trăiesc ca şi cum tot ce au li se cuvine de fapt. Iar când mă văd pe mine că tind să iau ca normalitate minunile şi harul, mă scutur bine ca să-mi revin.
Şi-mi zic: nu e normal că poţi să te bucuri de răsărit sau de apus! Nu, Diana, nu e normal să poţi să vezi chipul mamei şi să o vezi cu cât drag te priveşte când ajungi acasă de la lucru, nu-i normal nici să poţi coborî scările sărind, sau că poţi să alergi desculţă. Nu-i normal nici că poţi auzi muzica, muzica de oriunde ar veni ea, în felurile minunate în care există.
Normal şi potrivit lumii în care trăim ar fi să ai după cum meriţi, dar ce bine că Domnul nu e un Dumnezeu al normalităţii, ci al extraordinarului. Nimic din ce am nu am pentru că merit, şi Îi mulţumesc pentru că nu-mi face după cum merit, şi nu face nici lumii acesteia. Încă.
E har tot ce am, e har nespus şi de asta mă rog să învăţ să trăiesc mulţumită şi mulţumitoare, pentru că îmi tot dă, şi-mi dă cu drag.
Şi ce altă dovadă de iubire aş mai putea să îndrăznesc să-I cer când El, dragul inimii mele, mă copleşeşte iubindu-mă nespus, zi de zi?
Datorită Lui, nu-mi trăiesc viaţa nici măcar pentru o secundă în normalitate sau banalitate, ci din minune în minune.
Sunt, cu adevărat, cea binecuvântată şi iubită peste măsură.

This entry was posted on miercuri, iunie 30, 2010 and is filed under , . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom) .

7 comentarii

Tu insuti esti o minune creata de El :)
...iar cuvintele asternute, nu fac altceva decat a-mi pleca capul si recunoaste mereu Harul pe care nu il merit...

Inima sa-ti fie plina de pacea Lui!

Suntem ca niste copii răsfătati care, primind daruri minunate, devenim nemultumitori. Ai dreptate, Diana. Viata ne este presărată cu minuni si noi suntem orbi. Atât de orbi!

Ai exprimat atât de bine ceea ce simt si eu!

Anonim, suntem cu totii minuni inflorite sub ochii Lui :)
pacea Lui sa fie in tine si cu tine pe deplin! :)

zorro, obisnuiesc sa spun ca una din marile noastre probleme este ca alergam cu ochii larg inchisi, crezand ca vedem, dar vederea aceasta e de fapt orbire. Domnul sa se indure de noi si sa ne deschida ochii cu adevarat, ca sa privim numai inspre El!

frumos ! )

"...cu ochii larg închisi..." Adevărat.

raindrop :) >:D<
zorro, da, din pacate e adevarat

Daca iubesti viata si viata te va iubi pe tine.
Foarte frumos ce transmiti ,
Ganduri bune!

Trimiteți un comentariu