Cristos s-a născut, bucuria mea!  

Posted by: Diana in ,

Fericire. Pace. O inimă care tresaltă de bucurie. Asta vreau să însemne viaţa mea în special de Crăciunul acesta. Mereu e oboseală şi lipsă acută de chef şi ideea că ,,abia aştept să treacă şi Sărbătorile astea!'' De fapt, asta cred că e metoda folosită de diavol care dă cele mai bune rezultate. Aşa că el, şmecher şi viclean cum e, s-a gândit că multă alergătură fix de Crăciun n-ar strica. De fapt e numai bună ca să nu mai trăim la timp ceea ce ar trebui să trăim în zilele acestea.
E plin peste tot de noi, cei care alergăm după mâncare, băutură, cadouri şi alte cele. E plin de noi, cei care vrem curăţenie lună în casă, dar nu şi o curăţenie generală în viaţa noastră, făcută chiar de Domnul. E plin de noi, cei care vrem să fim super extra aranjaţi, dar cu inima pustiită, goală şi urâtă. Vrem brazi frumoşi şi ornamente strălucitoare, dar nu inimi sfinţite. Vrem de toate, dar prea puţin Îl vrem pe El.
Şi totuşi, am o veste proastă pentru unii:  Crăciunul nu e de fapt despre noi şi cât de tari suntem! De Crăciun e vorba numai şi numai despre El, despre Cel pe care ar trebui să Îl sărbătorim. Nu cu mese îmbelşugate, pentru că sigur nu asta vrea de la noi. Cred că tot ce vrea e o inimă deschisă. O inimă în care să înceapă cu adevărat Crăciunul.
Asta va fi anul acesta inima mea: iesle şi palat deopotrivă pentru Cel care S-a născut pentru ca şi eu să trăiesc cu adevărat.
Cristos s-a născut, bucuria mea!
Bine ai venit, dragul meu Isus!
       [n-am să Te las să pleci...]

This entry was posted on miercuri, decembrie 23, 2009 and is filed under , . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom) .

3 comentarii

Bine zis,facem multe in perioada aceasta, il sarbatorim chiar si pe Mos Craciun care ne aduce daruri materiale, trecatoare, dar uitam sa Il sarbatorim cum trebuie pe El, care ne-a dat darul cel mai pretios. Sarbatori fericite!

DA ai dreptate nu multi isi mai aduc aminte ce sa intamplat acuma cativa mii de ani!! is bucuroasa ca tu il ai in inima in fiecare zi si sa fie inca cativa ca tine!si bucurate ca se naste isus inca odata in viata ta!sarbatori fericite!esti o fata minunata

Da Bia, Isus e darul cel mai pretios, Cel care ar trebuit sa fie nepretuitul inimilor noastre.
Anonim, multumesc :) El sa fie bucuria ta si de Craciunul acesta!
Sarbatori binecuvantate :)

Trimiteți un comentariu