Fii bun!  

Posted by: Unknown



Micile tale fapte sau manifestări de bunătate pot schimba viaţa cuiva! Să nu te amăgeşti cu gândul că bunătatea ta nu va fi observată. Întotdeauna, oriunde ai fi, şi când o să ai impresia că treci neobservat, cineva o să te vadă. Nu mă refer aici la divinitate, ci mă refer la oameni. Oamenii te văd şi când dau impresia că nu sunt atenţi. Oamenii te analizează şi te observă, pentru că vor să facă asta.
Fiecare om vrea bunătatea cuiva. Un om are nevoie de bunătatatea ta!
Prin urmare, fii bun. Oferă un loc, zâmbeşte frumos, răspunde politicos, dăruieşte cu drag, priveşte cu îngăduinţă, ascultă cu interes, respectă.
Sunt micile manifestări de bunătate care pot să aibă un impact major în viaţa cuiva.
Fii bun! Nu ai nimic de pierdut.

This entry was posted on sâmbătă, martie 09, 2013 . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom) .

2 comentarii

Salut! Tin sa te felicit pentru articol. Cam toti oamenii ar trebui sa fie buni dar nu sunt toti, si numarul celor lacomi si care le place cearta,etc creste. Adauga id-ul mihaivoicuro sa discutam si sa am placerea sa iti ofer un host si un domeniu. Frumoase articole. Multumesc

In primul rand, multumesc frumos oentru aprecieri! Imi cer scuze marea intarziere cu care raspund, dar am abandonat blogul pentru un timp. Acum m-am intors :)

Trimiteți un comentariu