pentru viaţă [1]  

Posted by: Diana

Le-am postat iniţial sub formă de aşa zise reguli, dar nu-mi plac aşa. E mai uşor să spun ce simt şi ce gândesc când nu trebuie să adaug şi numere de ordine. Astfel că o să le postez din nou, dar de data asta pe rând.

La fel ca orice altă persoană, am principii care îmi ghidează viaţa, majoritatea învăţate de pe urma propriilor greşeli. Aşa am înţeles, mai înainte de orice, că nimeni şi nimic nu e mai important decât Dumnezeu. Prin urmare, niciodată nu trebuie să Îl punem pe locul doi. Când tindem să facem asta, ar fi bine să ne gândim ce s-ar întâmpla dacă ar face El asta cu noi. O clipă, o singură clipă să nu mai fiu prioritară pentru El şi cred că s-ar alege praful din mine.

This entry was posted on joi, februarie 11, 2010 . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom) .

4 comentarii

câtă dreptate ai :)

mi-a placut ce ai spus despre principiile care vin in urma experientelor personale...in mai multe moduri pot sa zic ca relationez si eu cu tine :)

Si eu cred ca Acesta trebuie sa fie locul 1. Astept cu interes si urmatoarele postari din seria aceasta! :)

Cred ca majoritatea principiilor ni le stabilim in urma a ceea ce traim si in functie de situatiile cu care ne confruntam. Personal cred ca oamenii invata prea putin din greselile altora.

Laura, multumesc :) vor urma si celelalte.

Trimiteți un comentariu