Despre orice,nimic sau ceva...  

Posted by: Diana in

Nu am mai scris de mult timp. Adevarul e ca nu e atat de usor sa scrii. Adica, oricine poate sa scrie despre orice, dar nu oricine poate sa scrie oricand ceva intelept despre orice sau ceva.
In fine, mai am un capitol din lucrarea de licenta. Am ametit de la atata citit despre trafic de persoane si proxenetism si prostitutie si trafic de minori. Ma mir ca mai tine Dumnezeu lumea asta... Revenind la subiect. Joi am festivitatea de absolvire. Ma bucur, dar parca nu imi vine sa cred. Imi doream mult sa termin facultatea si sa...vad ce urmeaza dupa. Dar parca s-au dus atat de repede anii. Parca abia ieri am intrat relativ speriata in sala festiva a Facultatii de Drept, speriata de vreo 200 de studenti, fiecare cu chef de glume si distractie, ca doar asta e viata de student! Am ramas mai putin de 100 si parca nimeni nu prea mai are chef sa glumeasca. Diana din anul 1 nu mai e Diana care joi va fi absolventa. Nici visele si dorintele si perceptia despre viata nu mai sunt aceleasi...parca s-a schimbat totul. Sau doar eu m-am schimbat.
Indiferent de teama sau emotie, licenta, diacritice [pe care in clipa asta le detest], nopti nedormite, cola si cafea, hartii imprastiate prin toata camera, absolvire si frica sa nu ma impiedic in fata tuturor, indiferent de tot...ma pun in mana Lui. Desi nu merit, vreau sa cred ca o sa faca in asa fel incat totul sa fie bine. Pentru ca de fapt doar acolo am nevoie sa fiu...pentru ca Il iubesc si nu e doar Dumnezeul in care cred, ci e si Tatal pe care Il iubesc si Prietenul minunat ...pentru ca Lui Ii datorez tot ce sunt...pentru ca pana aici a fost cu mine si mai departe nu fac nici un pas fara El.
Atat...

This entry was posted on sâmbătă, mai 09, 2009 and is filed under . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom) .

10 comentarii

Am picat in oala cu melancolie! Mi-ai trezit amintiri legate de anul trecut, cand treceam si eu prin aceleasi trairi: mandra de a fi absolventa, de a purta roba toca (pe care cu multa mandrie am asezat-o la un loc vizibil in camera mea), dar şi teama de viitor, de ce va avea sa se intample cu mine, unde voi ajunge! A trecut un an de atunci si prin mila lui Dumnezeu am ajuns acolo unde poate nu imi propusesem sa ajung, dar unde constat ca imi este foarte bine, mult mai bine! De aceea, e minunat ca te increzi in Dumnezeu! Te va calauzi acolo unde iti va fi cel mai bine!

deci simt ku tine..
degeaba ne stresam noi,trebuie doar sa incredintam totul in mana Lui si sa ne facem partea..
oricum o sa fim stresate..da o sa treaca repede..n'o sa doara:))
:*

daca nu m-am impiedicat eu, care imi pierd telefoanele, capul si copilul :D, sigur nu te impeidici nici tu! sau aproape sigur! :D
Doamne ajuta!
si felicitaaari!

Aşa cred şi eu, doar că ieri I tripped şi mă întreb dacă nu cumva am greşit undeva. Mă tem prea mult în momentul acesta şi deşi sper că nu o să uite de mine, tot nu mă pot linişti suficient de mult.

Da, Diana, toate se intampla la timpul potrivit, toate au loc la timpul lor, si in plus, Dumnezeu ne-a sapat in palma Sa...

this is the big day:)

felicitari si sa'ti dea Domnul Isus o viata plina si binecuvantata!

Ioana.

spune-ne si cum a fost :)

In primul rand, imi cer scuze pentru ca raspund atat de tarziu.

CORA, iti multumesc din inima pentru cuvintele tale. Dumnezeu sa fie cu tine si pe mai departe >:D<

Crista hani, maine e randul tau :D si apoi licenta si gaattaaa :> [love u]

Merci draga mea [aproapealb]pt ca mereu ma incurajezi!

Verde Ursuz, cred ca niciodata nu uita de noi. Ma rog sa intre linistea in inima ta...

Ioana, e un verset in Isaia care vorbeste despre asta si ma incurajez atat de mult de fiecare data cand il citesc...

multumesc lyly! amin, El sa fie cu noi toti si sa ne dea izbanda in tot ce vrea El sa reusim :)

seren, a fost bine. :D nu m-am impiedicat, dar mi-a iesit pantoful din picior cand mergeam dupa diploma :))) in rest, a fost ok...a trecut repede. :D acum vine licenta :-"

Diana, draga mea, in primul rand,FELICITARI!Le meriti din plin!
Apoi...iti urez mult succes cu licenta, sunt convinsa ca totul va fi ok!
Numai bine!

Trimiteți un comentariu