Dare.  

Posted by: Diana in



Cand am revazut videoclipul azi, am simtit un gol imens in stomac. Si da, e una din starile alea in care nu pot sa scriu nimic potrivit. Doar aiureli. Sa-mi fie cu iertare [sau nu.] Va las in compania unui fragment scris de Jean-Dominique Bauby in ,,Scafandrul si fluturele." Ideea din cele doua o sa o pricepeti cu siguranta.
 ,,...Dorul de-un trecut pierdut definitiv si parerea de rau dupa toate sansele risipite [...] toate femeile pe care n-am stiut sa le iubesc, si ocaziile de care n-am profitat, si clipele de fericire pe care le-am lasat sa zboare. Astazi, mi se pare ca toata viata mea nu-i altceva decat o insiruire de mici ratari. O cursa al carei rezultat il stii, si totusi nu poti paria pe invingator."

This entry was posted on miercuri, ianuarie 28, 2009 and is filed under . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom) .

11 comentarii

superba cartea...citatul spune asa multe...iar clipul...intr-adevar nu mai e nimic ce poate fi spus

I like it.
scrii foarte fain.>:D<

Dianna, cartea e un ,,must have". :D
merci, anonimule :) [desi de data asta nu am scris prea mult sau prea mare lucru]. dar merci! :)

dare for more.

;) faina idea :)

ma refeream in general.:)

stiu...pentru acel general am spus merci :)

si de ce sa nu poti paria pe invingator daca stii ca il ai pe 'Big G' alaturi de tine? Mie mi se pare un pariu la care nu poti pierde, corect?

Da, din punctul de vedere al celor care Il au cu adevarat pe Dumnezeu alaturi de ei. Dar mai este categoria celor care nu Il au si nu le pasa si se incapataneaza, crezand ca traiesc bine asa cum traiesc sau, pe de alta parte, categoria celor care au impresia [gresita] ca Il au langa ei, dar se inseala. Pentru toti acestia, pariul e riscant.

First think, Second Beleive, Third dream, And finally dare...

ms de clip
super...
o sa il fur si eu

Maaama cat imi place clipul asta. :D ce inseamna sa.ti iei inima in dinti? Inseamna sa.ti invingi frica. Inseamna sa castigi. Ma rog, asta se vede, dar trebuia sa zic ceva. Nu m.am putut abtine. :P

Trimiteți un comentariu